Home Algemeen De zomer komt eraan

De zomer komt eraan

0
De zomer komt eraan

Het weer wordt eindelijk mooi weer en de zomer nadert. Dat betekent dat de winterjassen voorlopig niet meer in beeld zijn, sjaals worden opgeborgen en we de slippers uit de kast trekken. Maar met alleen slippers is een outfit natuurlijk niet compleet. Tijd dus om ook weer te denken aan zomerkleding. Lekker luchtig, misschien met een leuk kleurtje? In deze blog vertel ik je waar je aan moet denken als het gaat om herenkleding deze zomer. Lees je mee?

Tijd om de kast uit te zoeken

Eerst moeten we weten wat er in onze eigen kast ligt. Het kan zomaar zijn dat daar items in liggen die al lang niet meer mee kunnen, niet meer in de mode zijn of gewoon versleten. Als de vakanties beginnen besteed ik het liefst zelf even tijd aan mijn kledingkast. Dan zoek ik de boel uit, gooi het weg of verkoop wat er weg kan, en ruim het weer netjes op. Zo weet ik wat ik heb en wat ik aankan.

Een zomer in eigen land

Ondanks dat er weer meer kan, ziet het ernaar uit dat de meeste mensen deze zomer in eigen land doorbrengen. Voeger zou dat betekenen dat we met veel regen te maken krijgen maar tegenwoordig zijn de zomers in Nederland net zo lekker als aan de Spaanse kust. Richt je dus ook op dit weer in als je gaat shoppen voor nieuwe kleding. Natuurlijk is het wel handig om altijd een regenjas of een warme trui klaar te hebben liggen, maar het is al lang niet meer de norm. Ook hier schijnt dat zonnetje volop gedurende de zomer maanden.

Wat zijn de trends?

Weet je nou niet waar je moet beginnen? Dan kun je het beste in bladen of op internet zoeken naar de trends van dit moment. Trends komen en gaan natuurlijk maar het is wel leuk om een beetje up-to-date te blijven. Daarnaast kun je met individuele items natuurlijk eindeloos veel combinaties maken. En als die items dan een beetje van dit moment zijn, kunnen ze heus nog wel een lange tijd mee.

Comfort is de prioriteit

Het afgelopen jaar zijn we natuurlijk ook veel thuis geweest en hebben we geleerd dat comfort de prioriteit is. Trakteer jezelf daarom ook op heren pantoffels voor in huis. Dat is toch lekkerder dan slippers tijdens die zwoele zomeravonden. Maar ook pantoffels heren zijn er in allerlei vormen en maten, je kan kiezen voor hele warme exemplaren voor binnen of juist een pantoffel die je ook in de tuin kan dragen.