Home Algemeen Ben jij klaar voor de laatste schoenen trends?

Ben jij klaar voor de laatste schoenen trends?

0
Ben jij klaar voor de laatste schoenen trends?

Ben jij klaar voor de schoenentrends van 2021? Of je nu schoenen voor hallux valgus of zooltjes schoenen zoekt, ze hebben voor ieder wat wils. Dus ben jij er klaar voor? Wij zetten alvast enkele schoenen trends voor jou op een rijtje!

 

De schoenentrends van 2021 voor jou op een rijtje!

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen! Platformschoenen… dat doet me direct weer denken aan de Spice Girls! Maar jawel: deze schoenen zijn weer hélemaal terug in het modebeeld! We zien de platforms veel bij laarzen, maar ook zeker bij sandalen!
Ook de ballerina is weer helemaal terug in 2021: wél is ze een tikje moderner geworden! De ballerina’s van dit seizoen worden volop versierd en zijn allesbehalve minimalistisch van look. Tijd om de flip-flops en teenslippers weer uit de kast te halen! Maar… die zien er dit zomerseizoen wel een beetje anders uit: ze werden namelijk flink gepimpt! De flip-flops van dit jaar zijn felgekleurd, hebben leuke accenten en worden uit bijzondere stoffen gemaakt. Wie heeft ze niet voorbij zien komen en is er spontaan verliefd op geworden? Een must-have in 2021 (en dan zeker in de zomer en de lente 2021)? Dat zijn de witte laarzen! Yes, ik weet het, die hebben nogal een naam, maar nu zijn ze dus officieel terug in de mode! En natuurlijk het liefst met een flinke vierkante neus (al zien we ze ook nog vaak met een amandelvormige en ronde neus). Nog zo’n trend bij de schoenen waar we echt niet om heen gaan kunnen: muiltjes. Ze staan oh-zo-prachtig (maar lopen misschien niet altijd even lekker, just my 2 cents) en zijn heel gemakkelijk te combineren bij je maxijurken, jumpsuits, playsuits, wat je ook maar draagt deze zomer en winter!

Onze enkellaarsjes, die hebben heel bijzondere hakken in 2021. Deze trend spotten we onder andere bij Asos, Miu Miu,… De hakken zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes. Needless to say: hiermee loop je best niet té veel, het zou namelijk ontzettend zonde zijn als de hakken beschadigd geraken! Ook nude sneakers zagen we veel verschijnen op de catwalks. Waar de vorige jaren voornamelijk de witte sneakers hip waren, zijn het nu de nudekleurige exemplaren. A-ha! De platformschoenen zijn ook weer terug. Ze kwamen al in de mode in de jaren zeventig, kenden een supergrote revival in de nineties met dank aan de Spice Girls en maken nu opnieuw hun opwachting in de modewereld. Ideaal voor de kleinere vrouwen onder ons! En uiteraard de Spice Girls fans nog!