Home Algemeen Alles dragen met een maatje meer

Alles dragen met een maatje meer

0
Alles dragen met een maatje meer

Wanneer je geen maatje 34 hebt, weet je dat het soms lastig kan blijken om een outfit bij elkaar te zoeken. Het voelt toch altijd alsof de buitenwereld een mening heeft, en die sijpelt door in jouw hoofd. Maar stijl is niet verbonden aan een maat. In deze blog vertel ik je waar je leuke plus size kleding kan vinden en wat voor veel vrouwen met een maatje meer goed werkt als het gaat om de outfit keuzes die zij maken. Lees je mee?

Waar vind je zoiets snel?

Snel even een winkel ingaan en daar iets leuks scoren, zit er voor veel vrouwen met een maatje meer niet in. We weten als geen ander hoe het is om eindeloos te moeten zoeken naar een broek die goed past, niet slobbert maar wel jouw vormen omarmd zonder dat het je benen afknelt. Gelukkig komen er nu steeds meer winkels op de markt die zich specialiseren in plus size kleding. Een voorbeeld daarvan is Meyer mode.

Onderkleding voor jouw vormen

Het belangrijkste is het natuurlijk dat jij je goed voelt in jouw lichaam. Soms heb je daar een extra hulpstuk bij nodig, een korset kan de uitkomst zijn. Zo kun je die ene strakke jurk die glad hoort te vallen met een goed gevoel aantrekken. Korsetten zijn al sinds jaar en dag onderdeel van de mode. Je hoeft een korset natuurlijk niet iedere dag aan, maar speciaal voor vrouwen met een maatje meer kan een korset die vormen helemaal tot hun recht brengen. 

Stijlvol en duurzaam

Wanneer je gaat winkelen, is het belangrijk dat je investeert in de kleding die je koopt. We willen allemaal vaak goedkope kleding snel aanschaffen, maar dat en niet goed voor de planeet en uiteindelijk ook niet voor onze portemonnee. Je hoeft niet ieder seizoen iets nieuws te kopen. Vaak kunnen we met de kledingstukken die we hebben eindeloos veel opties maken. Door te investeren in kleding verzeker jezelf van goede kwaliteit, en weet je dat je volgend seizoen niet per se nieuwe kleding nodig hebt.

Laat jezelf zien

Zoals ik al zei, is het belangrijk dat je je goed voelt in je lichaam. Besteed daar dan ook extra aandacht aan deze zomer. Lichamen komen in alle maten en vormen, en ze mogen er allemaal wezen. Iedereen is mooi wat zij of hij ook aan heeft. En die mooie kleding, dat is een extraatje.