Home Duurzaamheid Wist je dat HG eco-producten in het assortiment heeft?

Wist je dat HG eco-producten in het assortiment heeft?

0
Wist je dat HG eco-producten in het assortiment heeft?

Schoonmaken is niet ieders lievelingshobby, maar met goede schoonmaakproducten is het niet het ergste klusje wat er is. HG staat natuurlijk bekend om hun super effectieve reinigingsmiddelen, maar wist je dat er sinds kort ook HG eco-producten zijn? Dit is een speciale lijn met maar liefst 12 verschillende duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Deze hebben dezelfde werking als de originele variant, maar bevatten veel minder belastende stoffen voor het milieu en bovendien een volledig recyclebare verpakking. HG heeft deze lijn ontwikkeld omdat er steeds meer vraag is naar ecologische schoonmaakmiddelen, en komt daarmee tegemoet aan de wens van de consument. Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee, en zijn dan ook meteen naar de Jumbo gefietst om een aantal producten uit te proberen. Daar zijn ze namelijk exclusief verkrijgbaar, net als bij Delhaize in België.

Ecologische schoonmaakmiddelen steeds populairder

Langzaam maar zeker wordt het normaal om alleen nog ecologische schoonmaakmiddelen te gebruiken. Wat ons betreft een hele goede ontwikkeling, maar ze werken niet allemaal even goed als hun chemische broertje. De HG eco-producten gelukkig wel. Deze zijn minstens net zo krachtig in hun werking als het originele product, maar dan op een milieuvriendelijke manier. Dit maakt het kiezen voor ecologische schoonmaakmiddelen een stuk makkelijker. Als de werking immers hetzelfde is, dan is er geen reden meer om nog voor een chemisch product te kiezen, toch? Je reinigt er al deze oppervlakken op precies dezelfde manier mee, maar de impact op het milieu is vele malen kleiner.

De verschillende HG eco-producten

De nieuwe lijn HG eco-producten bevat maar liefst 12 verschillende schoonmaakmiddelen voor allerlei verschillende toepassingen. Ze hebben een speciale ovenreiniger en een kookplaatreiniger, maar ook een algemene keukenreiniger die je voor alle oppervlakken in de keuken kunt toepassen. En ook buiten de keuken kun je vanaf nu de HG eco-producten gebruiken. Ze hebben namelijk producten voor alle vier de belangrijkste ruimtes in het huis, namelijk de keuken, badkamer, woonkamer en wasruimte. De vloerreiniger en kalkverwijderaar kun je natuurlijk in elke ruimte inzetten waar dat nodig is, op het toilet bijvoorbeeld. Daar hebben ze overigens ook hele specifieke producten voor, namelijk een frisse toiletgel voor onder de rand en een toiletruimtereiniger. Beide producten hebben een heerlijk frisse geur en reinigen uw toilet net zo goed als de producten uit de reguliere HG lijn. Kies dus vanaf nu voor het milieuvriendelijke alternatief en maak uw hele huis alleen nog schoon met de HG eco-producten. Zo draag je op een makkelijke manier bij aan een beter milieu!