Home Wonen Het slopen kan weer beginnen

Het slopen kan weer beginnen

0
Het slopen kan weer beginnen

Het najaar is voor mij het seizoen van slopen.  Dan bedoel ik niet het sloop werk wat door heel Nederland gebeurt omdat ze binnen moeten blijven van Meester Mark. Ik heb het over het renoveren en verbeteren van mijn huis. Dit najaar ga ik flink de tuin onderhanden nemen en dan heb ik het niet over bloemetjes vervangen. Ik heb het over de hele tuin omgooien, nieuwe tegels, nieuwe tuinmeubels en een hele nieuwe indeling. Zo’n groot project vraagt om de juiste hulp. Dus om dit jaar het sloopwerk soepeler te laten verlopen dan vorig jaar heb ik een vuilcontainer en meerdere afvalcontainers gehuurd. Het laatste waar je over na wilt denken als je aan het slopen bent is waar je al het afval laat. Een vuilcontainer kan deze zorg goedkoop en gemakkelijk bij je weghalen. Je huurt gewoon simpel weg voor 2 dagen een vuilcontainer, of afvalcontainers, en je kan alles makkelijk kwijt.  

 

De voordelen van een vuilcontainer

Je hebt vast wel eens een vuilcontainer naast een huis zien staan. Als ik langs een huis met een vuilcontainer loop raak ik een soort jaloers. Dan gaat het bij mij ook weer kriebelen. Ik wil dan ook heel graag weer een nieuw project rond mijn huis starten. Denk dan niet aan een ‘Help Mijn Man Is Klusser’ probleem. Want alles ziet er bij mij perfect uit. Een vuilcontainer maakt het namelijk ontzettend makkelijk om gestructureerd te werken. Zonder vuilcontainer kan je soms door de bomen het bos niet meer zien, of word je helemaal gek van de oneindige ritjes naar de stort. Een vuilcontainer haalt al deze zorgen bij je weg. Daarnaast kun je ze gemakkelijk online bestellen, leveren ze aan huis en halen ze het ook weer voor je op. Veel makkelijker kan niet toch.

 

Voor de echt grote verbouwingen

Afvalcontainers kunnen ook goed van pas komen. Dit is een container die veel beter geschikt is voor je ‘normale’ afval. Afvalcontainers zijn niet goed geschikt voor de stoeptegel. Maar als je voor een langere periode gaat klussen aan je huis, zoal bij een verbouwing, kunnen afvalcontainers ontzettend handig zijn. Want bij langere projecten heb je vaak heel veel afval. Net zoals de vuilcontainer nemen afvalcontainers deze zorg bij je weg. Zodat jij door kan gaan met je belangrijke verbouwing zonder zorgen om de hoop troep die je maakt. Afvalcontainers zijn ook gemakkelijk online te bestellen en worden ook aan huis geleverd. Ik kan het daarom iedereen aanraden. Het maakt het slopen en verbouwen een heel stuk leuker.