Home Wonen Een heerlijk groene badkamer creëer je zo!

Een heerlijk groene badkamer creëer je zo!

0
Een heerlijk groene badkamer creëer je zo!

Is jouw badkamer ook toe aan een metamorfose? Lees dan vooral verder. Vandaag bespreken we een aantal handige tips die jouw badkamer weer doen laten stralen. En dat ook nog eens op een duurzame manier. De badkamer is een plek in het huis waar je dagelijks komt. Dag in en dag uit kom je in de badkamer voor primaire behoeftes. Zo een belangrijke plek in je dagelijks leven verdient natuurlijk een mooie aankleding. Anno 2019 gaat uiterlijk uiteraard gepaard met duurzaamheid. We delen vandaag handige tips die jouw badkamer niet alleen mooier maken maar ook groener!

Led dimmer de sfeermaker in elke badkamer

Licht is een belangrijk onderdeel van iedere badkamer. De gehele dag maken mensen gebruik van de badkamer. Maar de piekpunten zijn toch vooral de vroege ochtend en de late avond. Gedurende het jaar zal het vaak voorkomen dat je in het donker richting de badkamer moet. Goede verlichting is dan wel zo prettig. Met een led dimmer pas je eenvoudig het licht aan naar wens. Moet je nog even extra wakker worden draai de led dimmer simpel naar een fellere stand. Heerlijk wakker worden is dat. Maar ook voor een intieme avond met je partner is de led dimmer uiterst geschikt. Wil je genieten van elkaar in een zacht licht? Met een led dimmer is alles mogelijk. Je past het licht aan naar wat de situatie verlangt. Je hebt dus altijd het juiste licht bij de hand. Doordat de verlichting ook nog eens van led is ben je ook nog eens duurzaam bezig. Led verlichting is namelijk zeer zuinig en dat scheelt je ook nog eens in de portemonnee.

Led strips voor een kleurrijke badkamer

Naast een led dimmer waarmee je van jouw badkamer een wellness oord maakt zijn er ook nog ledstrips die je kunt gebruiken om je badkamer nieuwe leven in te blazen. Ledstrips zijn relatief goed en zeer eenvoudig te bevestigen. Geheel naar eigen wens plak je de strips in je badkamer. Het voordeel van de ledstrips is dat je ze ook nog eens van kleur kunt veranderen met slecht één druk op de knop. Kleur je badkamer dus geheel naar je gemoedsstemming. Heb je genoeg van een kleur dan switch je eenvoudig naar een andere kleur. Ja zelfs heerlijk groen is letterlijk te verwezenlijken in je badkamer. En dat ook nog eens zonder concessies te doen betreft duurzaamheid. De zuinige ledstrips zullen je zelfs kosten besparen op de energierekening. Twijfel niet langer en maak van je badkamer een groene plek in het huis!