Home Duurzaamheid Doe de dakcheck zonnepanelen gewoon online

Doe de dakcheck zonnepanelen gewoon online

0
Doe de dakcheck zonnepanelen gewoon online

Wil je graag duurzamer leven? Dan is de keuze voor zonnepanelen al snel gemaakt. Toch zijn zonnepanelen nog niet voor iedereen weggelegd. Dat heeft deels te maken met het financiële plaatje, deels met of je een koophuis of een huurhuis hebt. Daarnaast is het soort dak van belang. Is jouw dak eigenlijk wel geschikt voor zonnepanelen? Er is maar één manier om daar NU achter te komen: doe de online dakcheck zonnepanelen en je weet het al snel. De dakcheck zonnepanelen vul je in een paar minuten in en zo kun je al snel zien of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Maar er is meer.

Wanneer hoef ik geen dakcheck zonnepanelen te doen?

Je kunt altijd een dakcheck zonnepanelen doen, als je dat wilt. Maar er zijn situaties waarbij nooit zonnepanelen geplaatst worden. Gewoon omdat het niet veilig is of omdat het niet kan op een bepaald dak. Heb je bijvoorbeeld een rieten dak? Dan zullen er geen zonnepanelen geplaatst worden. De warmte van de zon, in combinatie met de panelen, kan dan voor brandgevaar zorgen. Ook daken van monumentale panden of daken die bedekt zijn met leisteen zullen niet van zonnepanelen worden voorzien. Dat geldt net zo voor asbestdaken. Is jouw dak een gewoon plat dak of een hellend pannendak? Doe dan vooral de dakcheck zonnepanelen en zie wat je kunt besparen!

Je ziet steeds meer zonnepanelen

Het is niet zo vreemd dat je steeds meer zonnepanelen ziet. De techniek is in de afgelopen jaren sterk verbeterd en daardoor is het rendement ook met sprongen vooruit gegaan. Tel daar dan de verschrikkelijk hoge gasprijs bij op en je snapt dat mensen graag overstappen naar zonne-energie. Woon je in Dordrecht? Dan kun je zonnepanelen in Dordrecht bestellen en laten plaatsen door de experts. Zij weten je precies te vertellen wat de kosten zijn en wat het verwachte rendement is. Ook kunnen de professionals je goed informeren over de verschillende regelingen, al dan niet vanuit de overheid/gemeente.

Zonnepanelen gaan langer mee dan ooit

In het verleden waren zonnepanelen een stuk prijziger dan nu. En ze gingen ook nog eens korter mee. Ze waren gevoeliger voor weersinvloeden en een storing kwam nog best wel vaak voor. Tegenwoordig hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. De zonnepanelen van nu gaan tot wel 25 jaar mee! Ze blijven goed presteren en hoeven niet ieder jaar gecheckt te worden. Je kunt de panelen dus rustig laten plaatsen en de zon zijn werk laten doen!