Home Wonen Sfeer in de tuin met leuke tuindecoratie, dat wil je!

Sfeer in de tuin met leuke tuindecoratie, dat wil je!

0
Sfeer in de tuin met leuke tuindecoratie, dat wil je!

Het is de tijd van het jaar dat we weer vaker buiten komen. De luchten klaren op en de temperatuur krijgt weer behaaglijke waarden. Een mooi moment om de tuin in de lopen voor een kleine inspectie. Hoe staat het er voor? Wat zal ik dit jaar eens doen met de tuin? Goede vragen aan de hand waarvan je een leuke klus- en kooplijst kunt maken voor het verzorgen en aankleden van de tuin. Wat zijn de populaire tuindecoratie items voor dit seizoen? Lees dan verder…

Mooie tuindecoratie

Het aankleden van de tuin begint natuurlijk met de basis, het ontwerp. Waar komt het groen, waar de planten en bloemen, en waar de zithoek met eventueel een tuinhaard, buitenkeuken en veranda? Als dat rond is komt de aankleding aan de beurt, de decoratie van de tuin en zithoek. Er zijn vele leuke artikelen te vinden op het internet. We hebben er hier een paar uitgelicht.

·         Palletkussens voor de zithoek

Een leuke manier op een comfortabele loungehoek te maken is het gebruik van sierlijke palletkussens. Deze hebben de afmeting van een pallet, zodat je alleen een pallet nodig hebt en een kussen om lekker te kunnen zitten. Een mooie, hippe en goedkope oplossing! De zitting kun je uitbreiden met een rugleuning en bijpassend kussen en sierkussens. Voor extra comfort kun je ook twee pallet kussens op elkaar leggen.

·         Metalen vogels in de boom

Een mooi object als tuindecoratie is een metalen vogel. Deze zogenaamde geluksvogels zijn van 4 mm dik metaal en zitten op een prikker die eenvoudig in de boom is te tikken met een hamer. De standaard versie erodeert en krijgt een roestige laag. Dat geeft de vogel een robuust buitenkarakter. Er is keuze uit een grote hoeveelheid vogels, waaronder de uil, havik, goudvink, kwikstaart en ijsvogel. Ook erg leuk als cadeau!

·         Insectenhotels

Om een impuls te geven aan de insectenstand en de daarbij horende mooie flora en fauna zou iedereen met een buitenruimte een insectenhotel met bloementuintje moeten hebben. Je kunt eenvoudig je bijdrage te leveren door het aanschaffen van éen van deze complete insectenhotels.

·         Vuurschalen

Voor de sfeer en gezelligheid in de avond is het prachtig om een vuurtje te stoken in de tuin. Hierbij is het makkelijk een mooie vuurschaal te gebruiken. Hierdoor blijft de ondergrond netjes en worden de asresten keurig opgevangen. Een schaal is makkelijk toegankelijk en geeft veel sfeer omdat je er met een groep omheen kunt zitten. Er zijn ook vuurschalen op pootjes beschikbaar, die mooi naast de buitentafel kunnen staan.

·         Tuinhaarden

Om behalve extra sfeer te creëren ook de warmte beter vast te houden, kun je kiezen voor een tuinhaard. Een zwarte design tuinhaard ziet er mooi uit en werkt als een fijne tuinkachel.

Tuindecoratie artikelen kopen

Bovenstaande en meer sfeervolle tuinaccessoires en decoratie kun je eenvoudig online kopen bij VanKaarstotServet. Met lage prijzen en een uitstekende service is dit een hele goede webshop voor je tuindecoratie en tuinaankleding.