Home Reizen Luxueus op vakantie in een safaritent

Luxueus op vakantie in een safaritent

0
Luxueus op vakantie in een safaritent
safaritent

Op zoek naar de nieuwe manier om jouw vakantie deze zomer te vieren? Ga dan eens kamperen in een safaritent. Waan je met deze luxe ingerichte safaritenten in Afrika terwijl je hiervoor niet eens Nederland uit hoeft. Wil je toch het land uit, dan is het ook mogelijk om in populaire vakantielanden als Spanje, Italiƫ en Portugal een safaritent te huren. Ben je bij een vakantie op zoek naar een stukje luxe? Dan ben je bij dit type tent aan het goede adres. Van goede bedden, een heerlijke bank tot een volledig ingerichte keuken, alles is aanwezig! De combinatie van een uniek ervaring en een unieke accommodatie zorgt voor een regelrechte topvakantie.

Wat is een safaritent?

Tegenwoordig is voor vakantiegangers het niet alleen belangrijk om er even uit te zijn. Je wilt toch ook een beetje luxe en comfort hebben. Daarom is de trend glamping de laatste jaren enorm opgekomen in Nederland maar ook ver daarbuiten. Op vakantie in een safaritent wordt ook gezien als een vorm van glamping. De tenten van oorsprong uit Afrika, zijn inmiddels een gevestigde vorm van vakantie accommodatie in Europa. Wat is een safaritent nou precies? Een safaritent is een canvastent waar vaak ook nog een eigen veranda bij zit. De safaritent zelf is van alle gemakken voorzien om jou een comfortabele vakantie te bieden. Zo kan je gebruik maken van een zithoek, aparte slaapkamers en een luxe ingerichte keuken. Ook is het mogelijk om je eigen sanitair bij te boeken. Heerlijk toch dat je niet meer met die wc-rol onder je arm naar het toiletgebouw moet lopen. Alles is binnen handbereik!

Glamping

Waar ik eerder al zei dat glamping enorm in opkomst is, is het kamperen in een safaritent ook echt glamping. Klonk kamperen je normaal wat simpel in de oren? Of heb je gewoon totaal geen zin om na de rit naar je vakantiebestemming nog een tent op te bouwen? Dan is luxueus kamper echt iets voor jou. Het gemak van een safaritent is eindeloos. Je hoeft niet te rijden met een vouwwagen of caravan. Je hoeft geen kampeerspullen in de auto te zetten. Het enige wat je meneemt zijn de spullen die jij nodig hebt om een topvakantie te beleven. De keuze voor safaritenten zijn enorm uitgebreid zodat jij het zo basic als luxe kan maken waar je zelf behoefte aan hebt. Ook heb je ruime keuze qua vakantieplaatsen, zowel rustige plekjes als plekken waar vermaak voor kinderen is kun je gemakkelijk terecht.