Home Algemeen Een echt Amsterdams schoenenmerk

Een echt Amsterdams schoenenmerk

0
Een echt Amsterdams schoenenmerk

In dit kleine landje zijn nog best veel merken ontstaan waarvan vele internationale bekendheid hebben. Vandaag gaat het over zo een merk. We zullen je meer vertellen over het bestaan van het merk en door wie deze is opgericht, maar ook hoe je de schoenen het beste kunt combineren en stylen. Kortom, alles wat je moet weten over dit stijlvolle merk lees je in deze blog. Wie weet heb jij zelf al één of meer exemplaren van dit te gekke Amsterdamse schoenenmerk. We zullen je niet langer in spanning houden dus lees snel verder.

Om dit merk gaat het vandaag

Je hebt onder een steen geleefd als je niet bekend bent met de naam Filling Pieces. Dit merk is in Amsterdam tot leven gekomen toen de oprichter Guillaume Philibert opzoek was naar schoenen van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. De schoenen van het merk staan bekend om de goede kwaliteit voor een degelijke prijs. Waar andere exclusieve merken vaak een stuk duurder zijn, is Filling Pieces aanzienlijk goedkoper. Nu je meer weet over dit merk is het tijd voor een aantal tips voor het combineren van je kleding met deze geweldige sneakers. Heb jij al Filling Pieces of ga je ze binnenkort bestellen?

Match de schoenen met je kleding

De schoenen van het merk zien er geweldig uit en kunnen onder veel simpele kledingstukken worden gedragen. Met simpele spijkerbroeken en een T-shirt kun je de sneakers gebruiken om een outfit te creëren van een hoger niveau. De schoenen zijn een goede aanvulling op bijna alle kledingcombinaties. Voor zowel mannen als vrouwen geldt, dat de sneakers je informele en quasi-formele outfits helemaal afmaken. Heb je nog geen paar dan is het nu de tijd om een paar aan te schaffen. Online kun je ze bestellen en vaak de volgende dag al aan doen!

Voor iedereen

Zoals je net al hebt gelezen zijn de schoenen voor zowel mannen als vrouwen. De verschillende modellen geven een strakke uitstraling en dat is mooi bij elke outfit. Iedereen die fan is van sneakers, maar ook graag een wat luxer paar schoenen draagt moet een paar Filling Pieces sneakers in de kast hebben staan. Online kun je de schoenen bekijken (waarna je ze zeker wilt) en ze meteen kunt bestellen. Zo kun je ook genieten van de geweldige kwaliteit en exclusiviteit voor een goede prijs. Welk van de modellen is jouw favoriete exemplaar van het merk?