Home Algemeen 4 jongens in een studentenwoning

4 jongens in een studentenwoning

0
4 jongens in een studentenwoning

Als jongeren bij elkaar in een woning wonen, kun je er wel vanuit gaan dat zij van alles gaan proberen wat thuis niet mocht. Zo drinken zij veel meer, is gezonde voeding niet meer echt een prioriteit en zijn meiden of jongens mee naar huis nemen veel minder erg. Sinds een paar maanden woon ik ook in een studentenwoning en er is een compleet nieuwe wereld voor mij opengegaan. Ik woon met 3 andere gozers van mijn leeftijd en het is altijd wel gezellig in de woonkamer. Voor rust zoeken we ons eigen kamer op, dat wordt gewoon geaccepteerd.

 

 

Zo gek als een deur

De andere 3 gozers kunnen wel beschreven worden als “zo gek als een deur” ik kwam erg bescheiden binnen maar mijn manieren waren al binnen een aantal dagen behoorlijk verzwakt. Ik kan gewoon mijzelf zijn en daar ben ik erg blij om. Gisteren hadden we een klein feestje en daar werden wietzaadjes besproken. Dit zouden we dan bestellen om ons eigen wiet te gaan telen. Klinkt erg leuk allemaal, al vraag ik mij af waar wij die wietzaadjes vandaan zouden moeten halen. Dat bleek geen probleem te zijn na enkel het woord op google te hebben ingetypt. Heel veel aanbieders kwamen direct op mijn telefoonscherm en de kosten zijn om van te lachen. Grote lappen tekst met uitleg hoe je het beste je eigen wiet kunt telen en hoeveel water de plantjes nodig hebben enz. Ik zag het al gelijk voor mij, 4 jonge mannen met niet bepaald groene vingers. Toch had ik maar een paar zaadjes besteld en haalde bij de bouwmarkt om de hoek een paar bloempotten, op hoop van zegen zullen we maar zeggen.

 

 

Reacties van de andere gasten

Een paar uur geleden hadden we lekker met zijn alle gegeten, het is was dit keer mijn beurt om te koken. Ik vertelde aan tafel dat ik gisteren wietzaadjes had besteld en vandaag een paar bloempotten had gehaald. De gasten hadden dit echt niet van mij verwacht, het brave jongetje is namelijk mijn bijnaam. We besloten het maar in de tuin de planten want binnen is er te weinig licht voor de plantjes. Tot 4 planten is gedoogd in Nederland lazen we op internet dus we besloten alle 20 zaadjes maar volgende week te gaan planten en kijken wat eruit komt. Het kan toch nooit zo zijn dat alle 20 wietzaadjes echt uitgroeien tot struik, lijkt ons. En de wiet die er uiteindelijk uit voortkomt? Daar maken we een spacecake van!